Evosmin

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

evosmin2Στοματοφαρυγγικό διάλυμα για τον καθαρισμό και την υγιεινή του στοματοφαρυγγικού βλεννογόνου, των ούλων, των αμυγδαλών και του φάρυγγα. Δεν περιέχει οινόπνευμα, ζάχαρη, χημικά συντηρητικά. Κατάλληλο και για όσους ακολουθούν οιμοιοπαθητικές θεραπείες. Σας αποστέλλεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή, τηλεφωνώντας στο  6944280764

EVOSMIN (Ευοσμείν)  Pharmagel  

Εξουδετερώνει την κακοσμία του στόματος. Καθαρίζει τους ρύπους της ρίζας της γλώσσας, των αμυγδαλών, του φάρυγγα και του ρινοφάρυγγα.Απομακρύνει από τις κρύπτες των αμυγδαλών, τροφές και βακτηριδιακές βιομεμβράνες (biofilms).

 

Δημιουργεί αίσθημα δροσιάς που διαρκεί. Χρήσιμο στη στοματίτιδα, στοματοφαρυγγίτιδα, ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, οξεία αμυγδαλίτιδα, ρινοφαρυγγίτιδα, μυκητιασική στοματοφαρυγγίτιδα και μετά από αμυγδαλεκτομή. Δεν περιέχει συνθετικές χρωστικές, ζάχαρη και χημικά συντηρητικά, οινόπνευμα και SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate).


ΧΡΗΣΗ: Δύο γεμάτα καπάκια του EVOSMIN γίνονται γαργάρα και στοματοπλύση επί ένα λεπτό της ώρας, κάθε 6-12 ώρες, την ημέρα, ανάλογα με την κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Στη συνέχεια πτύετε το διάλυμα. Χρησιμοποιείται επίσης και μετά το βούρτσισμα των δοντιών, διότι βοηθάει να μη σχηματίζεται οδοντική πλάκα και βιομεμβράνες (Biofilms), που συμβάλλουν στη κακοσμία της αναπνοής και του στόματος. Ανακινήστε ελαφρά πριν τη χρήση.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 5 ετών, τα οποία ίσως αδυνατούν να κάνουν στοματοπλύσεις ή γαργαρισμούς.

 

Συστατικά : AQUA (WATER), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, XYLITOL, SODIUM COCO-GLUCOSIDE TARTRATE , STEVIOSIDE, AROMA, TRIETHANOLAMINE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CITRUS AURANTIUM AMARA EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, MALIC ACID, GAULTHERIA PROCUMBENS (WINTERGREEN) LEAF OIL, EUGENOL, CINNAMAL, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE.

 

ΦΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλόη, Εκχύλισμα νερατζιού, Στέβια, Έλαιο Γκωλθερίας (wintergreen oil).

 250ml e

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα. Pharmagel, 80ό Χιλ. Π.Ε.Ο Αθηνών-Κορίνθου,Κόρινθος 20100, τηλ. 2741026631, FAX: 2741085030, 6944280764, pharmage@otenet.gr, www.pharmagel.gr

 

alt   

Επιστημονικά άρθρα για το EVOSMIN

Aντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματος από ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα με D3 Gkelin drops [βιταμίνη] D3 και EVOSMINT
o EVOSMIN σας αποστέλλεται  ταχυδρομικά, τηλεφωνώντας στο 6944280764, στην τιμή των 9.13 Ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ  (+ 3.72 Ευρώ η αντικαταβολή και τα μεταφορικά). Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε στέλνοντας mail στη διεύθυνση: pharmage@otenet.gr

 

 

To κόστος του Evosmin είναι: 9.13€.
Το κόστος των μεταφορικών είναι: 3.72€

Ποσότητα:


 
 
 


Τα αναγραφόμενα στο παραπάνω άρθρο είναι επιστημονική ενημέρωση των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελούν μέσα διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελούν ιατρική συμβουλή για ασθενείς. Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών τις έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση. Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά χορηγούνται συμπληρωματικά με τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, υπό ιατρική καθοδήγηση, παρακολούθηση και ευθύνη.

Το παρόν άρθρο προστατεύεται από το Νόμο 2121/1993 και 4481/2017 για την πνευματική ιδιοκτησία. Η ολική ή μερική αντιγραφή του παρόντος επιστημονικού άρθρου χωρίς τη γραπτή έγκριση του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και διώκεται βάσει της νομοθεσίας.

 

Gelis22-7-2014 Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρικός Εμψυχωτής (Medical Life Coach)
Δαμασκηνού 46, Κόρινθος, Τηλ. 2741026631, 6944280764, e-mail: pharmage@otenet.gr

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:
 • ΩΡΛ Αλλεργία,
 • Εμβοές αυτιών,
 • κακοσμία στόματος,
 • Ροχαλητό,
 • Βαρηκοία,
 • Ίλιγγος,
 • Διαταραχές οσφρήσεως και γεύσης,
 • Διαταραχές της φωνής,
 • ΩΡΛ ογκολογία, Aντιγήρανση,
 • Προληπτική Ιατρική,
 • Ιατρική Διατροφολογία,
 • Συμπληρωματική Ιατρική,
 • Περιβαλλοντική Ιατρική,
 • Κόκκινο κρασί και Υγεία,
 • Βιταμίνη D,
 • Ιατρική Εμψύχωση [Medical Life Coaching]
 


Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης

O Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Iατρός, Ωτορινο- λαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ζεί και εργάζεται στην Κόρινθο, Δαμασκηνού 46, τηλ. 27410 26631, 6944280764.