Φαρμακευτικος Οδηγος

Abilify

symi22Το ABILIFY ενδείκνυται για τη θεραπεία ήπιων έως σοβαρών μανιακών επεισοδίων σε Διπολική  Διαταραχή τύπου Ι και για την πρόληψη νέου μανιακού επεισοδίου σε ενήλικες που εμφάνισαν κυρίως μανιακά επεισόδια κα...»

Περισσότερα

Acnatac

Το Acnatac περιέχει τις δραστικές ουσίες κλινδαμυκίνη και τρετινοΐνη. [Βλέπε περισσότερα]...»

Περισσότερα

Adaferin

Η γέλη ADAFERIN 0,1% περιέχει ως δραστικό συστατικό adapalene, ένα συνθετικό ρετινοειδές με αντιφλεγμονώδεις  ιδιότητες. [Bλέπε περισσότερα...]...»

Περισσότερα

Adalat

chamomiliTo Adalat περιέχει  νιφεδιπίνη (ανταγωνιστής ασβεστίου), που ανήκει στις  διυδροπυριδίνες. Βλέπε περισσότερα.......»

Περισσότερα

Adenocor

Το Adenocor περιέχει  αδενοσίνη, η οποία είναι ένα αντιαρρυθμικό φάρμακο για τη. θεραπεία της παροξυσμικής υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας. Περισσότερα βλέπε Adenocor ...»

Περισσότερα

Adrenaline

Αδρεναλίνη (Adrenaline) ή επινεφρίνη (epinephrine) είναι μια ορμόνη, η οποία εκκρίνεται από το μυελό των επινεφριδίων. Είναι ισχυρό σuμπαθητικομιμητικό φάρμακο.  Περισσότερα Βλέπε.....    ...»

Περισσότερα

Akineton

Το Akineton® χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των παρκινσονικών συμπτωμάτων, κυρίως της μυϊκής δυσκαμψίας και του τρόμου (τρεμούλας) και  για τη θεραπεία των εξωπυραμιδικών συμπτωμάτων, που προκαλούνται απ...»

Περισσότερα

Algon

Το Αlgon περιέχει  ακετυλοσαλικυλικό οξύ (Ασπιρίνη),  παρακεταμόλη και καφείνη. Βλεπε Algon ...»

Περισσότερα

Aloperidin

AloperidinphoΤο Aloperidin περιέχει τη δραστική ουσία αλοπεριδόλη. Ανήκει σε μία ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται «αντιψυχωσικά». Περισσότερα βλέπε........»

Περισσότερα

Altaxa

Altaxa (αντιημικρανιακό φάρμακο), που περιέχει σουκκινική σουματριπτάνη (sumatriptan succinate). Περισσότερα βλέπε.........»

Περισσότερα

Aprovel

To Aprovel 75 mg tabs  είναι αντιυπερτασικό φάρμακο. Βλέπε Περισσότερα...»

Περισσότερα

Arimidex

To Arimidex είναι ένας αναστολέας της αρωματάσης, που χορηγείται επικουρικά κατά του καρκίνου του μαστού μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών. Περισσότερα βλέπε.......»

Περισσότερα

Aspirin

Η Ασπιρίνη (Aspirin) έχει ως δραστικό συστατικό το ακετυλοσαλικυλικό οξύ και είναι αναλγητικό και αντιπυρετικό φάρμακο. Βλέπε περισσότερα…...»

Περισσότερα

Atacanad PLUS

Atacand PLUS: Αντιυπερτασικό ανταγωνιστής της αγγειοτασίνης ΙΙ + διουρητικό. Κάθε δισκίο Atacand PLUS περιέχει 16 mg σιλεξετιλικής καντεσαρτάνης (candesartan cilexetil) και 125 mg υδροχλωροθειαζίδη (hydrochlorothiaz...»

Περισσότερα

Bactroban

To Bactroban nasal είναι ρινική αλοιφή , η οποία ενδείκνυται ενδείκνυται για την εκρίζωση των αποικιών στη ρίνα σταφυλοκόκκων, περιλαμβανομένου και του χρυσίζοντος σταφυλοκόκκου, που είναι ανθεκτικός στη...»

Περισσότερα

Botox

To Botox περιέχει:  Σύµπλοκο νευροτοξίνης τύπου A του βακτηριδίου Clostridium botulinum (900 kD), 100 Μονάδες/Φιάλη. Περισσότερα βλέπε: ...»

Περισσότερα

Carvepen

Το Carvepen είναι ένας αγγειοδιασταλτικός, μη εκλεκτικός β αναστολέας με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Βλέπε περισσότερα......»

Περισσότερα

Casodex

To Casodex περιέχει μπικαλουταμίδη, η οποία ανήκει στα αντιανδρογόνα. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του προχωρημένου καρκίνου του προστάτη σε συνδυασμό με θεραπεία με LHRH ανάλογα ή χειρουργικό ευνουχισμό...»

Περισσότερα

Concor

Η δραστική ουσία του Concor είναι η βισοπρολόλη. Η βισοπρολόλη ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται β- αποκλειστές. Τα φάρμακα αυτά λειτουργούν επιδρώντας στην απόκριση του οργανισμού σε ορισμένα ερεθίσματα του νευρικού συστήματος, ει...»

Περισσότερα

Dostinex

Το Dostinex είναι ένα από του στόματος δισκίο που περιέχει καβεργολίνη και ανήκει σε μία κατηγορία φαρμακευτικών προϊόντων που ονομάζονται «αγωνιστές ντοπαμίνης». Η ντοπαμίνη παράγεται με φυσικό τρόπο στο ανθρώπινο ...»

Περισσότερα

Dysport

Το Dysport είναι ένα σύμπλοκο μίας τοξίνης (αλλαντική) που παράγεται από το βακτήριο Clostridium  botulinum. Bλέπε περισσότερα…...»

Περισσότερα

Efexor XR

Το Εfexor XR περιέχει βενλαφαξίνη (αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης). Bλέπε περισσότερα..... ...»

Περισσότερα

Epinephrine

 Βλέπε ADRENALIN...»

Περισσότερα

Fareston

Ορμονοθεραπεία πρώτης γραμμής για ορμονοεξαρτώμενο μεταστατικό καρκίνο του μαστού σε ασθενείς μετά την εμμηνόπαυση. Το Fareston δεν συνιστάται σε ασθενείς με όγκους αρνητικούς για υποδοχείς οιστρογόνων.  Περισσ...»

Περισσότερα

Filicin

Το Filicine είναι βιταμινούχο αιμοποιητικό σκεύασμα βασικό στην παραγωγή των αιμοκυττάρων.  Έλλειψη φυλλικού οξέος προκαλεί αναιμίες μεγαλοβλαστικής μορφής. Περισσότερα βλέπε......»

Περισσότερα

Forsteo

To FORSTEO είναι ένα ενέσιμο διάλυμα  τεριπαρατίδης που  ενδείκνυται στη θεραπεία της οστεοπόρωσης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες και σε άντρες με αυξημένο κίνδυνο για κάταγμα. Περισσότερα βλέπε…..»

Περισσότερα

Gardasil

To Gardasil είναι εμβόλιο κατά του Ιού των Ανθρώπινων Θηλωμάτων [Τύποι 6, 11, 16, 18] (Ανασυνδυασμένο, προσροφημένο). Περισσότερα βλέπε...»

Περισσότερα

Gkelanto

Το "Γκελάντο" είναι βιολογικός οίνος ερυθρός, φυσικώς γλυκύς (λιαστός), που παράγεται από τη μοναδική ποικιλία αμπέλου που υπάρχει στη γη, του πασίγνωστου στον κόσμο Νεμεάτικου "Αγιω...»

Περισσότερα

Glucophage

Το Glucophage® περιέχει μετφορμίνη, ένα φάρμακο για τη θεραπεία του διαβήτη. Ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται διγουανίδια. Βλέπε περισσότερα........»

Περισσότερα

Ibutin

To Ibutin περιέχει ως δραστική ουσία την τριμεμπουτίνη (Trimebutine), η οποία ρυθμίζει την κινητικότητα του γστρεντερικού συστήματος. Περισσότερα βλέπε........»

Περισσότερα

Inegy

To INEGY περιέχει εζετιμίμπη και σιμβαστατίνη. Tο INEGY ενδείκνυται ως συμπληρωματική θεραπεία της δίαιτας στους ασθενείς με πρωτοπαθή (ετερόζυγο οικογενή και μη οικογενή) υπερχοληστερολαιμία ή μικτή υπερλιπιδαιμί...»

Περισσότερα

Inosamin

To Inosamin είναι φάρμακο, που περιέχει  επλερενόνη, η οποία  ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστών ως εκλεκτικοί ανταγωνιστές αλδοστερόνης. Αυτοί οι ανταγωνιστές αναστέλλουν την δράση της αλδοστερ...»

Περισσότερα

Ladose

Τα Ladose 20 mg σκληρά καψάκια περιέχουν τη δραστική ουσία φλουοξετίνη, η οποία ανήκει σε μία ομάδα αντικαταθλιπτικών φαρμάκων που ονομάζονται εκλεκτικοί αναστολείς της επαναπρόσληψης της σεροτονίνης (SSRI). Βλέπε περ...»

Περισσότερα

Lepur

Το LEPUR περιέχει την δραστική ουσία σιμβαστατίνη. που είναι μια λιποφιλική στατίνη. Χρησιμοποιείται για την μείωση των επιπέδων της ολικής χοληστερόλης, της "κακής" χοληστερόλης (LDL χοληστερόλης), των τριγλυκεριδίων,...»

Περισσότερα

Librax

Το Librax® είναι συνδυασμός δύο δραστικών ουσιών, της χλωροδιαζεποξείδης και του βρωμιούχου κλιδινίου. [Περισσότερα βλέπε....]...»

Περισσότερα

Lipitor

To Lipitor είναι μια λιποφιλική στατίνη και είναι ρυθμιστικό φάρμακο των λιπιδίων. Περισσότερα βλέπε......»

Περισσότερα

Lopresor

To Lopresor ανήκει στην ομάδα των φαρμάκων που λέγονται β-αναστολείς και μειώνουν την αρτηριακή πίεση διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Περισσότερα βλέπε......»

Περισσότερα

Losec

Το Losec περιέχει τη δραστική ουσία ομεπραζόλη (αναστολείς της αντλίας πρωτονίων). Λειτουργεί μειώνοντας την ποσότητα του οξέος που παράγει το στομάχι.[Βλέπε περισσότερα..]...»

Περισσότερα

Metoclopramide hydrochloride inj.

Η υδροχλωρική μετοκλοπραμίδη είναι ανταγωνιστής της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης. Χορηγείται γιατην αντιμετώπιση συμπτωμάτων (ναυτίας, εμέτων, αισθήματος βάρους, πληρότητας ή διάτασης του στομάχου) που ...»

Περισσότερα

Niflamol

Μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο. Περισσότερα βλέπε......»

Περισσότερα

Nucala

To Nucala περιέχει μεπολιζουμάμπη, η οποία είναι ένα ανθρωποποιημένο μονοκλωνικό αντίσωμα, που παράγεται σε κύτταρα ωοθηκών κινεζικού κρικητού μέσω τεχνολογίας ανασυνδυασμένου BNA. Περισσότερα βλέπε:...»

Περισσότερα

Olartan

To Olartan είναι αντιυπερτασικό φάρμακο (ανταγωνιστής των υποδοχέων της αγγειοτασίνης ΙΙ). Δρα χαλαρώνοντας χαλαρώνοντας τα αιµοφόρα αγγεία. Βλέπε περισσότερα......»

Περισσότερα

Oracea

Το ORACEA ενδείκνυται για να μειώσει τις βλατιδώδεις και φλυκταινώδεις βλάβες σε  ενήλικες ασθενείς με ροδόχρου ακμή του προσώπου. Περισσότερα: Βλέπε Oracea...»

Περισσότερα

Paclitaxel

Το Paclitaxel/Hospira πυκνό διάλυμα για παρασκευή διαλύματος προς έγχυση χρησιμοποιείται στη θεραπεία μιας σειράς διαφορετικών τύπων καρκίνου οι οποίοι περιλαμβάνουν τον καρκίνο των ωοθηκών και τον καρκίνο του μαστού ...»

Περισσότερα

Peptan

To Peptan περιέχει φαμοτιδίνη που είναι ένας Η2 αναστολέας, που δρα γαστροπροστατευτικά. Περισσότερα βλέπε.......»

Περισσότερα

Persantin

To Persantin περιέχει διπθριδαμόλη, η οποία ανήκει στους αντιθρομβωτικούς παράγοντες. Περισσότερα βλέπε.......»

Περισσότερα

Platorel

Το PLATOREL ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων που ονομάζονται στατίνες. Το PLATOREL χρησιμοποιείται για να διορθώνονται τα επίπεδα των λιπαρών ουσιών στο αίμα που ονομάζονται λιπίδια, από τις οποίες η πιο συνηθισμένη είν...»

Περισσότερα

Plavix

Το Plavix περιέχει κλοπιδογκρέλη που ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αντιαιμοπεταλιακά. Περισσότερα βλέπε......»

Περισσότερα

Pradaxa

Το Pradaxa είναι αντιπηκτικό φάρμακο.  Αναστέλλει τη δράση μιας ουσίας που ονομάζεται θρομβίνη, η οποία διαδραματίζει βασικό ρόλο στον σχηματισμό θρόμβων στο αίμα.Βλέπε περισσότερα.......»

Περισσότερα

Prezolon

To Prezolon περιέχει Πρεδνιζολόνη (Prednisolone). Βλέπε περισσότερα........»

Περισσότερα

Prolia

To Prolia (denosumab) είναι ένα ανθρώπινο μονοκλωνικό αντίσωμα IgG2 που παράγεται σε κυτταρική σειρά θηλαστικού (κύτταρα ωοθήκης κινέζικου κρικητού) με τεχνολογία ανασυνδυασμένου DNA. Περισσότερα βλέπε........»

Περισσότερα

Risperdal

Το Risperdal είναι αντιψυχωσικό φάρμακο, παράγωγο της βενζισοξαζόλης. Το Risperdal εγκρίθηκε το 1993 για τη θεραπείας της σχιζοφρένειας και της διπολική διαταραχής σε ενήλικες. Βλέπε π...»

Περισσότερα

Skyrizi

Το φάρμακο Skyrizi περιέχει risankizumab, που είναι ένα εξανθρωποποιημένο μονοκλωνικό αντίσωμα ανοσοσφαιρίνης G1 (IgG1), το οποίο είναι εκλεκτικό για την πρωτεΐνη ιντερλευκίνη (IL)-23 και παράγεται από κύτταρα ωοθηκώ...»

Περισσότερα

Trileptal

Oxcarbazepine (οξκαρβαζεπίνη) Αντιεπιληπτικό. Βλέπε περισσότεραπερισσότερα...»

Περισσότερα

ULTRA-LEVURE

Το ULTRA-LEVURE® είναι ένα σκεύασμα ζυμομυκήτων, σε λυοφιλοποιημένη μορφή, ανθεκτικών στα αντιβιοτικά. Είναι αντιδιαρροϊκό βιολογικής προέλευσης. Περισσότερα βλέπε.......»

Περισσότερα

Vermox

Το Vermox είναι αντιπαρασιτικό φάρμακο. Ενδείξεις: Οξυουρίαση (Enterobius vermicularis), αγκυλοστομιάσεις (Ancylostoma duodenale και Necator americanus), παρασιτώσεις από Trichinella spiralis, Trichuris spiralis, Tric...»

Περισσότερα

Vertigo-Vomex

Tο Vertigo-Vomex είναι είναι αντιιλιγγικό  φάρμακο. Χορηγείται για τη βραχυχρόνια θεραπεία των κρίσεων ιλίγγου, καθώς και των συνοδών συμπτωμάτων: Έμετος, ναυτία, εφιδρώσεις κ.λ.π.. Περισσότερα βλέπε........»

Περισσότερα

Vibramycin

Το VIBRAMYCIN περιέχει δοξυκυκλίνη, ένα αντιβιοτικό φάρμακο της ομάδας των τετρακυκλινών. Περισσότερα βλέπε: Vibramycin...»

Περισσότερα

Zabysept

To Zabysept είναι οφθαλμικό κολλυριο που περιέχει ναφαζολίνη και θειiκό ψευδάργυρο. Περισσότερα βλέπε.......»

Περισσότερα

 

 

 Logo


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

• Επωνυμία: Δ. Γκέλης & ΣΙΑ ΕΕ (Pharmagel)
• ΑΦΜ: 093583960
• ΔΟΥ: Κορίνθου
• Έδρα: 80ό ΧΙΛ. Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, Κόρινθος 20131 [ΤΘ 370]
• Αριθμό ΓΕΜΗ: 114885337000
• Τηλέφωνα: +302744023768, +306944280764
• Ε-mail: pharmage@otenet.grNewsletter