Παρενεργειες φαρμακων

Ασπιρίνη (Aspirin), ανεπιθύμητες ενέργειες

Ανεπιθύμητες ενέργειες ασπιρίνης (aspirin) Με τις συνήθεις αναλγητικές δόσεις σπανίως παρατηρούνται σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες....»

Περισσότερα

ABILIFY (αριπιπραζόλη)-Aανεπιθύμητες ενέργειες

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Όπως όλα τα φάρμακα, έτσι και το ABILIFY μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες, αν και δεν παρουσιάζονται σε όλους τους ανθρώπους....»

Περισσότερα

Adalat. Ανεπιθύμητες ενέργειες

ADALAT. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: Ι. Από του στόματος μορφές: Αντανακλαστική ταχυκαρδία που μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα στηθάγχης, κεφαλαλγία, ζάλη, εύκολη κόπωση, αδυναμία, ερύθημα και αίσθημα ...»

Περισσότερα

Adrenaline (Αδρεναλίνη), Ανεπιθύμητες ενέργειες

Αδρεναλίνη (Adrenaline). Ανεπιθύμητες ενέργειες: Η επινεφρίνη είναι ισχυρό σuμπαθητικομιμητικό και μπορεί να εμφανίσει ευρύ φάσμα ανεπιθύμητων ενεργειών ως αποτέλεσμα της διεγέρσεως του σuμπαθητικού σ...»

Περισσότερα

Επινεφρίνη, ανεπιθύμητες ενέργειες

Βλέπε:Adrenaline (Αδρεναλίνη), Ανεπιθύμητες ενέργειες...»

Περισσότερα

Αlgon, ανεπιθύμητες ενέργειες

Το Αlgon μπορεί να δημιουργήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες των συστατικών του , δηλαδή του ακετυλοσαλικυλικού οξέος (Ασπιρίνη), της παρακεταμόλης και της καφείνης....»

Περισσότερα

Altaxa, ανεπιθύμητες ενέργειες

Altaxa (αντιημικρανιακό φάρμακο), που περιέχει σουκκινική σουματριπτάνη (sumatriptan succinate). Ανεπιθύμητες ενέργειες:...»

Περισσότερα

Atacanad PLUS, ανεπιθύμητες ενέργειες

Atacand PLUS: Αντιυπερτασικό ανταγωνιστής της αγγειοτασίνης ΙΙ + διουρητικό. Κάθε δισκίο Atacand PLUS περιέχει 16 mg σιλεξετιλικής καντεσαρτάνης (candesartan cilexetil) και 125 mg υδροχλωροθειαζίδη (h...»

Περισσότερα

Prezolon® (Prednisolone, Πρεδνιζολόνη)

Ανεπιθύμητες ενέργειες: Μαζί με τις επιθυμητές ενέργειες κάθε φάρμακο μπορεί να προκαλέσει και ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες (παρενέργειες). ...»

Περισσότερα

Trileptal Oxcarbazepine (οξκαρβαζεπίνη) Αντιεπιληπτικό

Ανεπιθύμητες ενέργειες: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Trileptal είναι κύρια ήπιας και παροδικής φύσης και εμφανίζονται ως επί το πλείστον κατά την έναρξη της θεραπείας. ...»

Περισσότερα

Aprovel 75 mg tabs [αντιυπερτασικό]

Aprovel 75 mg tabs [αντιυπερτασικό]...»

Περισσότερα

Αprovel 150 mg tabs [αντιυπερτασικό]

Αprovel 150 mg tabs [αντιυπερτασικό]...»

Περισσότερα

Aprovel 300mg tabs [αντιυπερτασικό]

Aprovel 300mg tabs [αντιυπερτασικό]...»

Περισσότερα

Efexor XR [βενλαφαξίνη (αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης)].

Efexor XR [Περιέχει βενλαφαξίνη (αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης). Είναι οδοντιατρικού ενδιαφέροντος διότι μπορεί να προκαλέσει Ξηροστομία στο 10% των ασθενών που την λαμβάνου...»

Περισσότερα

 

 

 Logo

Η έδρα της Pharmagel βρίσκεται στην Κόρινθο, Δαμασκηνού 46 (ΤΚ 20131). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Δημήτριο Ν. Γκέλη ή το προσωπικό της Pharmagel στα τηλεφωνα 27410 26631 (Φαξ 2741085030) ή στο email pharmage@otenet.gr
Newsletter