ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Οποιοδήποτε από τα προϊόντα της Pharmagel μπορούν να σας αποσταλούν με τους εξής τρόπους:

1. Μπορείτε να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε SMS στο 00306944280764 ή mail στο pharmage@otenet.gr στα γραφεiα της Pharmagel καθημερινά και να κάνετε  παραγγελία οποιουδήποτε εκ των προϊόντων μας, αναφέροντας:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Ταχυδρομικός κώδικας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
e-mail

Το προϊόν που έχει ζητήσει ο παραλήπτης, θα φθάσει  στα χέρια του  επομένη ημέρα, εφ' όσον κατοικεί στο λεκανοπέδιο Αττικής και εντός δύο-τριών  ημερών, αν βρίσκεται στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην Κύπρο και τις λοιπές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στέλλονται τα προϊόντα αφού προηγηθεί συνενόηση   με e-mail στο pharmage@otenet.gr ή τηλεφωνικώς στο 00306944280764 για το κόστος της αποστολής. Το κόστος απόστολής προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση διαφέρει από το κόστος αποστολής στην Ελλάδα. 

Η παράδοση του προϊόντος γίνεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, με αντικαταβολή. Ο αγοραστής, για αποστολές σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος πληρώνει το κόστος του προϊόντος, που αναγράφεται στην ιστοσελίδα και επιπλέον 1,86€ (Κόστος αποστολής) + 1,86€ (κόστος αντικαταβολής). Το σύνολικό επιπλέον κόστος είναι 3,72€ ( ταχυδρομικά + αντικαταβολή). Αν η πληρωμή γίνει με κάρτα ή με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς πληρώνει μόνο το κόστος της μεταφοράς [1.86] χωρίς  το κόστος της αντικαταβολής [1.86].Οι αποστολές στην Κύπρο και τις λοιπές χώρες της Ευρωπαίκής Ένωσης δεν γίνονται με αντικαταβολή. Οι αποστολές στην Κύπρο και τις λοιπές χώρες της Ευρωπαίκής Ένωσης δεν γίνονται με αντικαταβολή. Για το  κόστος των μεταφορικών ενημερώνεται προηγουμένως ο καταναλωτής  τηλεφωνώντας ή στέλνοντας SMS  στο 00306944280764 ή στέλνοντας mail στο pharmage@otenet.gr.

Πριν από την ταχυδρομική αποστολή του προιόντος στην Κύπρο ή σε λοιπές χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης προηγείται η καταβολή του κόστους των προϊόντων και των μεταφορικών στο λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς στο ΙΒΑΝ της Δ. Γκέλης και ΣΙΑ ΕΕ:  GR4701725090005509007725491 και SWIFT: PIRBGRAA

Το δέμα που παραλαμβάνει ο κάθε παραλήπτης περιέχει το προϊόν που παρήγγειλε και την απόδειξη πληρωμής ή το τιμολόγιο.                                                         

Σε περίπτωση που ο αγοραστής κάποιου προϊόντος της Pharmagel επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το e-shop θα πρέπει να στείλει στη διεύθυνση pharmage@otenet.gr  την απόδειξη της τραπεζικής πληρωμής, αναγράφοντας ευκρινώς

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, Ταχυδρομικός Κώδικας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ που παραγγέλθηκε

Η πληρωμή που γίνεται με τραπεζική κάρτα μέσω του e-shop  περιλαμβάνει το κόστος του προϊόντος συν 1,86 Ευρώ (κόστος των μεταφορικών). Αυτό το κόστος δεν ισχύει για την αποστολή δεμάτων στην Κύπρο και τις λοιπές χώρες της Ευρώπης και των λοιπών χωρών της Γης, στις οποίες τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν μετα από συνενόηση για το κόστος των μεταφορικών.

                                                                                                                                     
Τελευταία άρθρα

Ωτολογικά προβλήματα των κολυμβητών και των αθλητών υγρού στίβου©
Η εξωτερική ωτίτιδα ως παράγοντας κινδύνου μείωσης της επίδοσης των κολυμβητών και κολυμβητριών©
Οι κίνδυνοι του κακής ποιότητας ύπνου©
Κολύμβηση – Tα ευεργετικά αποτελέσματα της κολύμβησης στην υγεία©
H σχέση της αντίστασης στη βιταμίνη D και της θεραπείας των αυτοάνοσων νοσημάτων με πολύ υψηλές δόσεις βιτμίνης D3©
O ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου του Alzheimer©
Συμπληρωματική αντιμετώπιση της ινομυαλγίας με βιταμίνη D, L-θεανίνη, υπερβαρικό οξυγόνο και κουρκουμίνη©
Η πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου με την L-θεανίνη©
Ωτορινολαρυγγολογικές εφαρμογές του υπερβαρικού oξυγόνου [ΗΒΟ]©
Η νευροπροστατευτική, αντιστρες, υπναγωγός και αγχολυτική δράση της L-θεανίνης [Calmagkel]©
Το γηριατρικό άγχος και η αντιμετώπισή του©
Πώς η στέρηση ύπνου μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη, εγκεφαλικό επεισόδιο , καρκίνο και νόσο του Αλτσχάϊμερ©.
Ψευδάργυρος: Ένα θαυμάσιο ιχνοστοιχείο για τη θεραπεία του καρκίνου©
Η αντιμετώπιση της έλλειψης βιταμίνης D σε παιδιά με διαβήτη τύπου Ι θα μπορούσε να τους μειώσει τη γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη.©
Διάγνωση και αντιμετώπιση της σπάνιας αλλεργίας από εμβόλια κατά του COVID-19©

Δείτε όλα τα άρθρα »
Οδηγός Πρώτων Βοηθειών
Τι πρέπει να κάνετε αν φτάσετε πρώτοι
στο σημείο ενός ατυχήματος;