e-book: Ιατρική Εμψύχωση στον Υποψήφιο Ανωτάτων Σχολών

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

Αρχική > Προϊόντα > e-book: Ιατρική Εμψύχωση στον Υποψήφιο Ανωτάτων Σχολών

Διαθεσιμότητα προϊόντος: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Η Ιατρική Εμψύχωση στον Υποψήφιο Ανωτάτων Σχολών είναι ένα πρακτικό βιβλίο (e-book) ειδικής κατάρτισης, παροχής συναισθηματικής υποστήριξης, παρότρυνσης και ενθάρρυνσης, καλλιέργειας αυτοεμπιστοσύνης, αυτοπεποίθησης, τήρησης θετικής στάσης και ανάπτυξης  των κρυμμένων ικανοτήτων και δυνατοτήτων κάθε υποψήφιου επιστήμονα. Στο βιβλίο ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ που έγραψε ο γιατρός Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης περιγράφονται τεχνικές και μέθοδοι βελτίωσης της αποτελεσματικότητας του υποψηφίου. Υποδεικνύονται οδηγίες υγιεινής ζωής και διατροφής, ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα ο υποψήφιος και υποδεικνύονται μέθοδοι κατανόησης του εαυτού του, ώστε σε περίπτωση αποτυχίας του να βγει ψυχολογικά ακέραιος από τη δοκιμασία των εξετάσεων, κατανοώντας ότι το πιο σημαντικό πράγμα γι' αυτόν είναι η προστασία του εαυτού του, της υγείας του και της ψυχοσωματικής του ακεραιότητας.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ αποτελεί εφόδιο όχι μόνο για τον υποψήφιο. Το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί προσεκτικά και από τους γονείς του υποψηφίου, διότι έτσι θα εκπαιδευτούν στο να τηρήσουν τη σωστή συμπεριφορά και στάση προς τον υποψήφιο. Πολλές φορές η αγωνία και το άγχος που έχουν οι γονείς είναι ισχυρότερα από το στρες που αισθάνεται ο υποψήφιος. Οι γονείς θα εκπαιδευτούν στο να γίνουν εμψυχωτές των παιδιών τους. Οποιαδήποτε μη επιτυχία του υποψήφιου επ' ουδενί τρόπο πρέπει να αποβεί νοσογόνος για κάποιον από τους γονείς του. Δεν αρκεί μόνον η συσσώρευση γνώσεων για την εισαγωγή σε μια ανώτατη σχολή.

Χρειάζεται εκπαίδευση στη σωστή διαχείριση του άγχους της στιγμής, εξάσκηση στις τεχνικές εξουδετέρωσης της ανησυχίας, της αβεβαιότητας και του στρες. Επιβάλλεται η εκπαίδευση στις τεχνικές που αυξάνουν την ικανότητα πνευματικής συγκέντρωσης, διατήρησης της προσοχής, σωστής αξιοποίησης; της αποφασιστικότητας, της τόλμης και της ορθής κρίσης με μια πολύ καλή σωματική και ψυχική υγεία. Αυτά πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα με τη λοιπή εκπαίδευση στο λύκειο. Όποιος επιτυγχάνει πριν από τις εξετάσεις να έχει πνευματική και συναισθηματική ετοιμότητα να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις έχει εξασφαλίσει τη σίγουρη επιτυχία του όχι μόνο να περάσει στις εξετάσεις, αλλά να περνάει με επιτυχία οποιαδήποτε εξέταση, στη συνέχεια μέσα στο πανεπιστήμιο ή οποιαδήποτε άλλη σχολή

Το βιβλίο ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ είναι ένα βιβλίο 208 σελίδων μικρού σχήματος, που διαβάζεται με ταχύτητα, ευνοώντας την αυτοεκπαίδευση και αυτοδιαχείρηση του υποψηφίου.

Το βιβλίο ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
 σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά την τιμή των 9 Ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ)  με τους εξής τρόπους:

1. Παραγγέλοντας το e-book  στην ηλεκτρονική  διεύθυνση pharmage@otenet.gr. Το βιβλίο θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, μόλις λάβουμε την απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 9 Ευρώ, στο λογαριασμό μας που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Τρόποι Πληρωμής στο κάτω μέρος της σελίδας μας.

2.Παραγγέλλοντας μέσω του e-shop της Pharmagel, βλέπε πιο πάνω: Προσθήκη στο καλάθι. 
Πληρώνοντας με την πιστωτική κάρτα ή μέσω του winbanking το ποσό των 9 Ευρώ  στο λογαριασμό μας στην τράπεζα Πειραιώς:


ΙΒΑΝ: GR47 0172 5090 0055 0900 7725 491

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5509007725491

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Δ.ΓΚΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ


 Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο καταναλωτής στέλνει στη διεύθυνση pharmage@otenet.gr την απόδειξη της πληρωμής, το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό τομέα, τηλέφωνο και τον τίτλο του βιβλίου που παρήγγειλε και εντός 24ώρου του αποστέλετε το βιβλίο  στο mail του.


Διαθεσιμότητα προϊόντος: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες


Παραγγελίες εκτός Ελλάδας (Κύπρος και υπόλοιπες χώρες)

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το e-shop. Πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε mail με την ακριβή διεύθυνσή σας, το τηλέφωνό σας και το mail σας, για να σας πληροφορήσουμε το κόστος των μεταφορικών που θα επιβαρυνθείτε, ανάλογα με τη χώρα ή ήπειρο αποστολής και μετά κάνετε κατάθεση στο λογαριασμό της pharmagel στην Pireaus Bank.

IBAN: GR4701725090005509007725491 ΚΑΙ SWIFT: PIRBGRAA.

Τα μεταφορικά που αναφέρονται στο e-shop της Pharmagel αφορούν αποστολές μόνον στην Ελλάδα. Οι αποστολές στην Κύπρο και τις λοιπές χώρες της Ευρωπαίκής Ένωσης δεν γίνονται με αντικαταβολή. Για το κόστος των μεταφορικών ενημερώνεται προηγουμένως ο καταναλωτής τηλεφωνώντας ή στέλνοντας SMS στο 00306944280764 ή στέλνοντας mail στο pharmage@otenet.gr.
Πριν από την ταχυδρομική αποστολή του προιόντος στην Κύπρο ή σε λοιπές χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης προηγείται η καταβολή του κόστους των προϊόντων και των μεταφορικών στο λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς στο ΙΒΑΝ της Δ. Γκέλης και ΣΙΑ ΕΕ: GR4701725090005509007725491.
Τελευταία άρθρα

Τα αντιδιαβητικά και αντιυπερτασικά οφέλη της καθημερινής λήψης μισού κουταλιού του γλυκού μαγιάς μπύρας©
Aldo Castellani, ο εφευρέτης του ομωνύμου αντιμυκητιασικού βάμματος©
Πώς ο ψευδάργυρος μπορεί να συμβάλλει στην ορμονική ισορροπία©
Επώδυνη κροταφογναθική διάρθρωση του κολυμβητή ή της κολυμβήτριας©
Γόνατο του κολυμβητή (Πόνος στο γόνατο του κολυμβητή)©
Οσφυαλγία του κολυμβητή/κολυμβήτριας©
NUBEQA
Κακώσεις του αυχένα του κολυμβητή©
Η ευεργετική δράση του λεμονιού στην υγεία©
Ώμος του κολυμβητή©
Ωτολογικά προβλήματα των κολυμβητών και των αθλητών υγρού στίβου©
Η εξωτερική ωτίτιδα ως παράγοντας κινδύνου μείωσης της επίδοσης των κολυμβητών και κολυμβητριών©
Οι κίνδυνοι του κακής ποιότητας ύπνου©
Κολύμβηση – Tα ευεργετικά αποτελέσματα της κολύμβησης στην υγεία©
H σχέση της αντίστασης στη βιταμίνη D και της θεραπείας των αυτοάνοσων νοσημάτων με πολύ υψηλές δόσεις βιτμίνης D3©

Δείτε όλα τα άρθρα »
Οδηγός Πρώτων Βοηθειών
Τι πρέπει να κάνετε αν φτάσετε πρώτοι
στο σημείο ενός ατυχήματος;