Γνωρίστε μας

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

H εταιρεία Pharmagel (Δ.Γκελης  & ΣΙΑ ΕΕ) είναι Ελληνική εταιρεία, που  έχει την έδρα της στην Κόρινθο (80ό χιλ. Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου. [ΤΘ.370], Τ.Κ. 20131

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 από τον Δρ Δημήτριο Ν. Γκέλη M.D., ORL, DDS, PhD, με στόχο την παραγωγή, διακίνηση και εμπορία ιδιόκτητων ιατροτεχνολογικών βοηθημάτων, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, βιολογικών προϊόντων διατροφής (επιστημονικών εφευρέσεων  του ιατρού Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη) .

Η  Pharmagel είναι μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας [Αρ ΓΕΜΗ: 114885337000  [τηλ: 2744023768, 6944280764, email: pharmage@otenet.gr, www.pharmagel.gr

Ο Δρ Δημήτριος Γκέλης είναι Iατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών,  επιστημονικός διευθυντής της Pharmagel με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έρευνα της Ιατρικής διατροφολογίας, των συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, ιχνοστοιχείων και των  βιολογικών προϊόντων.

Στόχος της εταιρείας Pharmagel είναι η δημιουργία και εισαγωγή στην Ελληνική και διεθνή αγορά προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας και του καλώς έχειν.

Τα προϊόντα της Pharmagel είναι ιατροτεχνολογικά βοηθήματα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά, κοινοποιημένα στον Ελληνικό ΕΟΦ.

Η Pharmagel έχοντας υπόψη τις ευαισθησίες των ανθρώπων της εποχής μας φρόντισε και φροντίζει να δημιουργεί και να εισάγει στην Ελληνική και την παγκόσμια  αγορά προϊόντα εύκολης χρήσης, κατάλληλα για όλες τις ηλικίες, των οποίων η χρήση δεν συνοδεύεται από παρενέργειες.

Τα προϊόντα της Pharmagel είναι εφευρέσεις και επινοήσεις του ιδρυτού της Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη, ο οποίος εκτός από Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής διετέλεσε επί 20 και πλέον χρόνια συντάκτης, μαζί με τον Ιατρό Παθολόγο Αναστάσιο Σπαντιδέα του συγγράμματος ¨ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ¨.

Αυτή η συγγραφική και ταυτόχρονα ερευνητική δραστηριότητα του Δρ Δ.Ν. Γκέλη συνέβαλε όχι μόνον στo να αποκτήσει λεπτομερείς γνώσεις κλινικής φαρμακολογίας και θεραπευτικής, αλλά και στο να δημιουργήσει μια τεράστια παρακαταθήκη επιστημονικών γνώσεων και πληροφοριών, οι οποίες υπήρξαν και είναι πολύτιμες για τη δημιουργία  των προϊόντων της Pharmagel.

Έτσι, τα όσα προϊόντα έχει επινοήσει ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης και κυκλοφορούν μέσω της  Pharmagel βοηθούν ασφαλώς στη διατήρηση της υγείας, χωρίς να καταργούν ή να αποτρέπουν τους ασθενείς να εφαρμόζουν με ευλάβεια και προσοχή, όσα τους συνιστούν οι θεράποντες ιατροί τους.

Μεταξύ των ενδιαφερόντων της Pharmagel είναι η κατασκευή και διάδοση της χρήσης βιολογικών προϊόντων και η αποφυγή της χρήσης προϊόντων διατροφής που περιέχουν τοξικά φυτοφάρμακα ή είναι προϊόντα τοξικής γεωργίας.

Φιλοδοξία του ιδρυτή και των συνεργατών της Pharmagel είναι η δημιουργία προϊόντων που θα βοηθούν στην πρόληψη νοσημάτων ή θα συμβάλλουν συμπληρωματικά στη βελτίωση της υγείας μαζί με  τα όσα θεραπευτικά ή φαρμακευτικά μέσα εφαρμόζει η κλασσική ιατρική επιστήμη.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ''Pharmagel''

Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης (MD, ORL. DDS. PhD)

  • Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος
  • Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογικής Αλλεργίας και Ρογχοπαθειών [1991-2012]
  • Πρόεδρος της Πανελλήνιας Εταιρείας Ωτορινολαρυγγολογίας Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου [2003-2005]
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Σιελογόνων Αδένων
  • Ταμίας της  Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης των Εφαρμογων της Βοτουλινικης Τοξίνης στην Ωτορινολαρυγγολογία (ΕΛ.Ε.Μ.Ε.ΒΟ.ΤΟΞ.ΩΡΛ)
  • Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου
  • Ιδρυτής της εταιρείας Δ. Γκέλης & ΣΙΑ ΕΕ (Pharmagel)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
O Δρ Δημήτριος Ν . Γκέλης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών (1969). Ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία στην ΩΡΛ Πανεπιστημιακή Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών και πήρε την ειδικότητα του Ωτορινολαρυγγολόγου το Νοέμβριο του 1977.

Το 1974 ανακηρύχτηκε διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Αθηνών και έλαβε και το πτυχίο Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί και γράφει την Αγγλική γλώσσα με επιδεξιότητα και χειρίζεται την Αγγλική Ιατρική Ορολογία με επαγγελματική δεινότητα.

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

1. Στην ΩΡΛ Αλλεργία στο Μιλάνο της Ιταλίας στο ΙSTITUTO SIEROTERAPICO MILANESE, S. BELFANTI(1984) καθώς επίσης και στη Σουηδία ( Pharmacia Diagnοstics, Uppsala (1984).

2. Στη Φωνιατρική και φωνοχειρουργική [Royal Infirmary Edinburgh, 1996].

3. Διάγνωση των αιτίων, θεραπεία ροχαλητού και υπνικής άπνοιας [ Ulm της Γερμανίας (1997).

4.Στη διαγνωστική ενδοσκόπηση ανωτέρου αναπνευστικού, στη στροβοσκόπηση και τον έλεγχο της κατάποσης (Θεσσαλονίκη 2006, 4ο Σεμινάριο Πρακτικών δεξιοτήτων).

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Από το 1976 έως το 1981 διετέλεσε επιμελητής και στη συνέχεια διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Ωτορινολαρυγγολογική και γναθοπροσωπική τραυματολογία, κλινική στοματολογία, ΩΡΛ Αλλεργία, Φωνιατρική, Ροχαλητό. Από το 1981 μέχρι το 2022 εργάσθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας  στην Κόρινθο. Από το 2023  δεν ασκεί κλινική ιατρική, αλλά ασχολείται μόνο με την ιατρική έρευνα, τη συμπληρωματική ιατρική και την συγγραφή άρθρων ιατρικού ενδιαφέροντος που τα αναρτά στις ιστοσελίδες του και απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Τηλ. 2741026658 6944280764, mail: pharmage@otenet.gr

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

Eρεύνησε την Αλλεργιογόνο χλωρίδα της Κορινθίας και τα αποτελέσματα της εργασίας του αναγράφονται στο σύγγραμμα του Η ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ  (1987).

Άλλα συγγράμματα του Αλλεργικού ενδιαφέροντος είναι το “ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ (1992)” ” ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΣΦΗΚΕΣ, ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ, ΚΛΠ, (1993) ” και το ” ΑΝΑΦΥΛΑΚΤΙΚΟ SHOCK,(1997)” .

Το τελευταίο σύγγραμμα γράφτηκε μαζί με άλλους 33 συγγραφείς συναδέλφους του. Μετά από τη μετεκπαίδευση στη διάγνωση και τη θεραπεία του ροχαλητού και της υπνικής άπνοιας, στην Ulm της Γερμανίας , οργάνωσε τμήμα ροχαλητού στο ιατρείο του και το 1998 εξέδωσε το βιβλίο του ” ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ “.

Μέσα στα πλαίσια των Οδοντιατρικών, Στοματολογικών και Ωτορινολαρυγγολογικών γνώσεων και εμπειριών του, ερεύνησε το θέμα της κακοσμίας του στόματος και εξέδωσε το βιβλίο “ Η ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ, (1999) ” και τη μονογραφία “ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ” (2006 ), με άλλους 11 ΩΡΛ συγγραφείς. Στα χειρουργικά και θεραπευτικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται η θεραπεία της χρόνιας ρινίτιδας με φωτοπηξία, υπερηχοπηξία και την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων .

Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται η διάγνωση και θεραπεία των ΩΡΛ Αλλεργικών παθήσεων, ή υπογλώσσια ανοσοθεραπεία και η απευαισθητοποίηση των ασθενών με ΩΡΛ αλλεργικές παθήσεις (αλλεργική ρινίτιδα, Αλλεργική ρινοκολπίτιδα, Αλλεργική καθυποτροπήν εκκριτική μέση ωτίτιδα, αλλεργική λαρυγγίτιδα).

Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του έχει περιλάβει επίσης την Ιατρική Διατροφολογία, Περιβαλλοντική Ιατρική, Προληπτική Ιατρική, Προληπτική Ογκολογία, Εναλλακτική Ιατρική, Φωνιατρική, Ακοολογία, Γηριατρική Ωτορινολαρυγγολογία

Ο Δρ Δ . Ν . Γκέλης είναι συγγραφέας 33 συγγραμμάτων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το κλασσικό πλέον ΛΕΞΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ μετά προφοράς , καθώς και ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ , 7η έκδοση  ( γραμμένο μαζί με τον Αναστάσιο Σπαντιδέα , Παθολόγο , Κλινικό Φαρμακολόγιο ) ένα κλασσικό βιβλίο με 7 εκδόσεις επί 20 χρόνια . Διετέλεσε διευθυντής σύνταξης και εκδότης των περιοδικών εντύπων ” ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ” , “ΩΡΛ ΑΛΛΕΡΓΙΑ “, ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ , ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΩΡΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Στα πιο πρόσφατα βιβλία που συνέγραψε και εξέδωσε περιλαμβάνονται ” η Ρινορραγια ” μαζί με τον Ε. Αναγνώστου (2004) και ” Τα μυστικά του Προσωπικού νεύρου ” (2006) μαζί με τους : Π. Δόξα, Δ. Μπατζακάκη, Α. Πάγκαλο, Χ. Παπαδάκη και Θ. Χειώνα.  Άλλα συγγράμματα και μονογραφίες που έχει εκδώσει ο Δ.Ν.Γκέλης φαίνονται στην ιστοσελίδα http://www.gelis.gr

Ως Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργιολογίας και Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και ως Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Εταιρείας ΩΡΛ Αλλεργίας και Ανοσολογίας οργάνωσε το 1998 το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο ΩΡΛ Αλλεργίας Ενδοσκοπήσεων και χειρουργικής Λέιζερ , στην Αθήνα .

Υπό την αυτή ιδιότητα έχει οργανώσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος 13 Μεταπτυχιακά Σεμινάρια, στα οποία εκπαιδεύτηκαν στην ΩΡΛ Αλλεργία , τις δερματικές δοκιμασίες  , την εργαστηριακή έρευνα της ΩΡΛ Αλλεργίας και στην υπογλώσσια Ανοσοθεραπεία και την απευαισθητοποίηση, περισσότεροι από 400 Έλληνες Ωτορινολαρυγγολόγοι , από όλα τα διαμερίσματα της χώρας . Έχει οικογένεια και δύο παιδιά.

Δρ Γεώργιος Τσάτσος

Χημικός, Ερευνητής Χημικών Εφαρμογών στην Ιατρική (Chemist, Reseacher of applied Chemistry in Medicine)

Ο Δρ Γεώργιος Τσάτσος είναι Πτυχιούχος Χημείας  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, (Bachelor’s degree, Chemistry)

Βιοτεχνολόγος [University of West of England (U.W.E.) Master’s degree, Biotechnology], Doctor of Philosophy (PhD), Biochemistry (Imperial College London)]

Είναι Ιδιοκτήτης και διευθυντής των χημικών εργαστηρίων  “COSMETIC” GEORGIOS TSATSOS” με εξειδίκευση στην παραγωγή καλλυντικών,  συμπληρωμάτων διατροφής, και ιατροτεχνολογικών προϊόντων (Ιωαν. Μεταξά 56, Κορωπί) ,http://www.cosmetic.com.gr/

Έχει  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις  νανοτεχνολογίες και τις τεχνολογίες νέων υλικών και παραγωγών, την κοσμετολογία, βιοχημεία, συμπληρώματα διατροφής, μικροβιολογία.

Είναι πιστοποιημένος από ωτορινολαρυγγολόγο για την οσφρητική και γευστική του επάρκεια, πράγμα που τον έχει καταστήσει διεθνή εμπειρογνώμονα στην αρωματοποιία και τη βιομηχανία καλλυντικών για εξαιρετικό γευσιγνώστη, οινοκριτή και ερευνητή των βιοχημικών και επωφελών κλινικών αποτελεσμάτων της μικρής καθημερινής χρήσης βιολογικού κόκκινου κρασιού, καθώς και των βιοχημικών και δυσμενών κλινικών επιπτώσεων της κατάχρησης οινοπνευματωδών ποτών.

Παναγιώτης Σκούρας-Κιούσης

Οικονομολόγος-Λογιστής Α΄Τάξης [Financial Consultant-A’ Class Accounter]

Ο Παναγιώτης Σκούρας-Κιούσης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά.

Από το 1996 εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος και διαχειριστής λογιστηρίων μεγάλων εταιρειών, αλλά και μεμονωμένων φυσικών προσώπων.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα ασφαλιστικά, φορολογία εισοδήματος, ΦΠΑ, οργάνωση και διαχείριση επιχειρήσεων επενδυτικών σχεδίων, επιδοτήσεων και χρηματοδοτήσεων.

Ο Παναγιώτης Σκούρας θεωρείται από τους πρωτοπόρους στο χειρισμό και αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας στη λογιστική επιστήμη και τη διαχείρηση και εφαρμογή οικονομοτεχνικών εφαρμογών.

Ομιλεί και γράφει την Αγγλική , έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Αγγλική οικονομική και τραπεζική ορολογία.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Γεωργική ανάπτυξη και την εδραίωση των βιολογικών καλλιεργιών στο Νομό Κορινθίας, όπως η βιολογική καλλιέργεια της ελιάς, η παραγωγή εξαιρετικά παρθένου βιολογικού ελαιολάδου και οι ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία από την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων.
Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών τέκνων.

Δρ Νικόλαος Δ. Γκέλης

Σύμβουλος Βιομηχανικής  Ψυχολόγίας  και Ανθρωπίνων Σχέσεων (Consultant of Industrial Psychology and Human Relationships)

 Ο Δρ Νικόλαος Δ. Γκέλης, πτυχιούχος ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών (1997-2001). Από το έτος 2014 και είναι σύμβουλος Κοινωνικής Ψυχολογίας και αποτελεσματικών ανθρωπίνων σχέσεων της εταιρείας  Pharmagel.

Συνοπτικό Βιογραφικό

2014: Ίδρυση του γραφείου Ψυχολογίας στην Κόρινθο

2007 μέχρι σήμερα:  Άσκηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου.  Σύμβουλος  Βιομηχανικής  Ψυχολογίας και Ανθρωπίνων Σχέσεων της Pharmagel

2007: Διδάκτωρ  στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Θέμα διατριβής: “Τά ιδιαίτερα ψυχολογικά χαρακτηριστικά των Ωτορινολαρυγγολογικών αλλεργικών ασθενών“.

2003-2004: Εξειδικευμένη εκπαίδευση και κατάρτηση,  στο Ι.Ε.Κ Μελέτη, Κορίνθου, στη Μηχανογράφηση Λογιστηρίου.

2002:  Εκπαίδευση στο 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (Ψυχιατρείο)

2002:  Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου από το Τμήμα Υγείας της Νομαρχίας Κορινθίας αρ. πρ. 4759

2000- 2001: Πρακτική άσκηση στην ψυχολογία της εργασίας στη φαρμακευτική εταιρεία NICOMED HELLAS SA  και εκπαιδευτική αποστολή στη Δανία

1997-2001: Πτυχίο: Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Απολυτήριο από το 2ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου. O Δρ Nικόλαος Δ. Γκέλης  εργάζεται  στην Κόρινθο και ομιλεί  αποτελεσματικά την Αγγλική και Γερμανική Γλώσσα. Ιστοσελίδα:http://www.nikosgelis.gr/

Αικατερίνη Δ. Γκέλη, MD, Radiologist

Ιατρός-Ακτινοδιαγνώστρια, Ιατρική Σύμβουλος της Pharmagel
(Medical Doctor-Radiologist, Medical Consultant of Pharmagel)

H Αικατερίνη Δ. Γκέλη είναι Iατρός – Ακτινοδιαγνώστρια με έδρα τον Άσσο, Κορινθίας, όπου διευθύνει το  Ιδιωτικό Ακτινοδιαγνωστικό Ιατρείο Άσσου.

Στα ιδιαίτερα επιστημονικά της ενδιαφέροντα της έχει περιλάβει την Περιβαλλοντική και Προληπτική Ιατρική, τον εντοπισμό και την απομάκρυνση από το περιβάλλον των καρκινογόνων παραγόντων, την Αντιγήρανση, την Ιατρική Διατροφολογία και τη Συμπληρωματική Ιατρική.

Είναι Ιατρική Σύμβουλος στη Pharmagel σε θέματα Συμπληρωματικής Ιατρικής και Ιατρικής Διατροφολογίας και συγγραφέας Ιατρικών άρθρων στις ιστοσελίδες www.curcumin.gr, www.d3gkelin.gr, www.vitaminb12.grκαι www.pharmagel.gr.

Είναι υποστηρίκτρια της βιολογικής γεωργίας και έχει την επίβλεψη του βιολογικού  οικογενειακού αμπελώνα “Γκέλικος” στη Νεμέα. Έχει  μελετήσει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του βιολογικού κόκκινου σταφυλιού, κόκκινου κρασιού και της σκόνης των σπόρων και των φλουδών του βιολογικού  κόκκινου σταφυλιού Νεμέας,Γκέλικος η οποία σκόνη υπάρχει στις κάψουλες του συμπληρώματος διατροφής Vinogkelin, της Pharmagel.

Έχει ερευνήσει τις ευεργετικές ιδιότητες της πιο ευαπορρόφητης μορφής υγρής μικκυλιακής  κουρκουμίνης που κυκλοφορεί ως κάψουλες Curcugkel, της φυσικής, εξαιρετικά ευαπορρόφητης  βιταμίνης D3 που φέρεται μαζί με ελαιόλαδο, χωρίς συντηρητικά και έκδοχα (D3 Gkelin drops) και του ιδανικού συνδυασμού της μεθυλκοβαλαμίνης και αδενοσυλκοβαλαμίνης (μορφές βιταμίνης Β12) που φέρονται υπό μορφή υπογλωσσίων σταγόνων  (Dr Gkelis’ Safe Vitamin B12) και έτσι δεν έχουν ανάγκη τα άτομα με έλλειψη βιταμίνης B12, να την παίρνουν με επώδυνες ενδομυϊκές ενέσεις.

Εύη Κοκκίνου

Δικηγόρος  – Νομικός Σύμβουλος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Σύμβουλος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & DPO

Η Παρασκευή (Εύη) Κοκκίνου – Κελλάρη είναι δικηγόρος – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου από το 1993, με μεγάλη δικαστική και εξωδικαστική εμπειρία σε υποθέσεις αστικού (ενοχικού, εμπράγματου, εργατικού, οικογενειακού, κληρονομικού), εταιρικού, εμπορικού, ιατρικού, διοικητικού, τραπεζικού και τουριστικού/ξενοδοχειακού δικαίου, δικαίου συμβάσεων, τυχερών παιγνίων, μισθωτικών διαφορών, στη σύναψη αγοραπωλησιών ακινήτων / έρευνα τίτλων.

Είναι διαμεσολαβήτρια σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις, διαπιστευμένη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Έχει εξειδικευθεί στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και παρέχει υπηρεσίες υπευθύνου προστασίας (DPO).

Έχει εργαστεί στην Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στη Γενική Διεύθυνση V: «Απασχόληση, Βιομηχανικές Σχέσεις και Κοινωνικές Υποθέσεις» (Βρυξέλλες) και στη Νομική Υπηρεσία του Εθνικού Ιδρύματος Υποδοχής και Αποκατάστασης Παλιννοστούντων Ομογενών Ελλήνων, ενώ ως νομικός σύμβουλος εκπροσωπεί μεγάλες επιχειρήσεις. Καθημερινά συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και τη σύναψη συμφωνιών και συμβάσεων.

Εισήχθη στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με σειρά επιτυχίας 8η και υποτροφία, από όπου και αποφοίτησε το 1991. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Συνέδρια και Σεμινάρια νομικού, τουριστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Μιλά τρεις γλώσσες: ελληνική (μητρική), αγγλική και γαλλική και μεταφράζει επίσημα προς και από την αγγλική και τη γαλλική. Είναι έγγαμη με δύο παιδιά κι έχει ενεργή κοινωνική και πολιτιστική δράση με συμμετοχή στα Δ.Σ. Δημοτικών και Ιδιωτικών Φορέων. Εδρα: Απ. Παύλου 40, Κόρινθος, 20131, Τηλ. 2741084568, e-mail: ekkokklaw@otenet.gr